EASYPIX DV 5211 DRIVER DOWNLOAD

On this page you can get: Gebruik afhankelijk van de afstand tot het object dat wordt gefotografeerd de macroschakelaar om de afstand in te stellen. Druk op de mode-knop om het afspelen te verlaten. If this file was helpful. VGA x , 1. Richt op het voorwerp waar u een foto van wilt maken.

Uploader: Tekree
Date Added: 10 December 2017
File Size: 44.32 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 52038
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Accessory Assistant | Hama DE

We hope, that this document of instructions for use will help you. Gebruik de gezichtsdetectie-functie als u foto’s van personen neemt. De camera easupix bezig wanneer de indicator knippert. Druk op de mode-knop om het afspelen te verlaten. De foto’s zijn wazig Cause Batterijen bijna leeg.

Functionele onderdelen Omschrijving Fotomodus. De flitser wordt gebruikt in elke omgeving. De foto’s die zijn opgeslagen op uw camera of uw micro SD-kaart zullen automatisch in de juiste volgorde getoond worden. De micro SD-geheugenkaart moet geformatteerd zijn voor het nemen van foto’s. De zelfontspanner is nu klaar voor gebruik. Zet de camera eerst uit.

  MOBILITY RADEON X1800 DRIVER

Volg de instructies hieronder om de optionele micro SD-kaart in de camera te plaatsen. Forceer de kaart niet in het kaartslot, dit kan schade toebrengen aan zowel de camera als de micro SD-geheugenkaart.

Druk op de knop om de afspeelmodus te betreden. De foto zal worden genomen nadat de timer de door u ingestelde vertragingstijd heeft bereikt.

Controleer of alle kabels goed en stevig zijn aangesloten en herstart de dg indien nodig.

Accessory Assistant

Voor flitslichtfuncties selectie in fotomodus. De geheugenkaart of het ingebouwde geheugen is niet correct geformatteerd.

Druk op de mode-knop om het verwijderen te verlaten. Zie de volgende secties voor meer informatie.

Easypix DV 5211 HD Manual

De camera zal tijdens de vertragingstijd ewsypix. Druk op deze knop om de camera aan te zetten, druk nogmaals om de camera uit te zetten. Records the image to be taken.

Zet de camera aan. De verwijderbare eaeypix kan niet gevonden worden na het aansluiten van de camera op de computer.

  FUJITSU SIEMENS AMILO PI 1536 DRIVER

Als de batterijen bijna leeg zijn, dan wordt de flitser niet geactiveerd.

Easypix – digital cameras – DV “Race”

Aansluiten op een PC Het apparaat kan worden aangesloten op de computer als massaopslagapparaat en foto- en videobestanden overdragen voor opslag.

Het menu zal verschijnen.

On this page you can get: Selecteer deze modus om close-up foto’s te nemen afstand 11cm – 18cm. Gebruik afhankelijk van de afstand tot het object dat wordt gefotografeerd de macroschakelaar om de afstand in te stellen. Vervang de batterijen door 2 nieuwe AAA alkaline batterijen. Druk op de MODE-knop om de videoclip-modus. Volg de onderstaande instructies om foto’s te verwijderen.

Als u niet zeker weet of er genoeg belichting is, zet de automatische flitser aan door op de flitser-knop te drukken.